Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Torta receptek

Kókuszos pavlova

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szobahőmérsékletű tojásfehérjét egy nagy csipet sóval elkezdjük felverni. Amikor elkezd nőni a térfogata és felhabosodik, akkor apránként adagoljuk a cukrot hozzá és kemény, fényes habbá verjük. A végén belekeverjük a keményítőt és az ecetet. A sütőpapírral bélelt tepsi közepére halmozzuk a habcsók masszát és kanállal tortaformát alakítunk ki belőle úgy, hogy a közepében egy […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Szekeres Lajosne Klari
Beküldte: 2021.10.10.

A pavlovához

A tetejére

Elkészítése

A szobahőmérsékletű tojásfehérjét egy nagy csipet sóval elkezdjük felverni. Amikor elkezd nőni a térfogata és felhabosodik, akkor apránként adagoljuk a cukrot hozzá és kemény, fényes habbá verjük.

A végén belekeverjük a keményítőt és az ecetet.

A sütőpapírral bélelt tepsi közepére halmozzuk a habcsók masszát és kanállal tortaformát alakítunk ki belőle úgy, hogy a közepében egy kis mélyedés legyen.

A sütött 130 fokra előmelegítjük. A habcsókos tepsit betoljuk az előmelegített sütőbe, kb 10 így sütjük, majd visszavesszük a hőt 100 fokra és még 50 percig sütjük vagy inkább szárítjuk. A sütőben hagyjuk kihűlni.

A tejszínt felverjük és csillagcsöves habzsákba szedjük, majd díszítjük vele a torta tetejét. A tejszín tetejét kirakjuk fagyasztott fekete szedrrel/áfonyával és málnával, majd megszórjuk a tetejét porcukorral.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Orosz Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Szekeres Lajosne Klari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is