Elkészítése
Az alaphoz a vajas kekszet összetörjük, és a tejben megáztatjuk. Amikor a keksz teljesen puha, hozzákeverjük a puha vajat, és alaposan kikeverjük. A keveréket egy kapcsos tortaforma aljába nyomkodjuk egyenletes rétegben.
A gyümölcsöt (pl. epret, kivit vagy barackot) feldaraboljuk, és a kekszes alap tetején eloszlatjuk.
A krémhez a túrót összekeverjük a kókuszreszelékkel, a vaníliás cukorral, a porcukorral és a natúr joghurttal, amíg sima, krémes állagot nem kapunk.
A gyümölcsös rétegre rákenjük a krém felét, majd egy réteg babapiskótával kirakjuk. A piskótákra kenjük a krém másik felét, és a tortát 3-4 órára a hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen.
A tetejéhez a banánt, a mandarint (vagy narancsot) és a kivit meghámozzuk, majd cikkekre vágjuk. A torta tetejét mandarin- vagy narancsszeletekkel, félbevágott banánnal és kivi szeletekkel díszítjük.
Miután a torta megdermedt, óvatosan eltávolítjuk a tortaformát, és a tortát szeletelve tálaljuk.
