Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Torta receptek

Madártej-krémes szívtorta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát készítünk. A tojássárgáját a cukorral kikeverjük, a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd óvatosan összeforgatjuk a sárgájával és a liszttel. A tésztát kivajazott és lisztezett formába simítjuk, és 180 fokon tűpróbáig sütjük. Miután a piskóta kihűlt, kettévágjuk. A krémhez a tojássárgáját, a lisztet, a cukrot és a vaníliás cukrot […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.04.

Kis formáhozA tésztához

A krémhez

Elkészítése

A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát készítünk. A tojássárgáját a cukorral kikeverjük, a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd óvatosan összeforgatjuk a sárgájával és a liszttel. A tésztát kivajazott és lisztezett formába simítjuk, és 180 fokon tűpróbáig sütjük. Miután a piskóta kihűlt, kettévágjuk.

A krémhez a tojássárgáját, a lisztet, a cukrot és a vaníliás cukrot a tejben elkeverjük, majd sűrűre főzzük. Hagyjuk kihűlni. A margarint a porcukorral alaposan kikeverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt főzött krémet, és jól összekeverjük.

A tejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük. A piskótalapokat a krémmel megkenjük, majd a tejszínhabbal és esetleg reszelt csokoládéval díszítjük a torta tetejét.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is