A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát készítünk. A tojássárgáját a cukorral kikeverjük, a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd óvatosan összeforgatjuk a sárgájával és a liszttel. A tésztát kivajazott és lisztezett formába simítjuk, és 180 fokon tűpróbáig sütjük. Miután a piskóta kihűlt, kettévágjuk.
A krémhez a tojássárgáját, a lisztet, a cukrot és a vaníliás cukrot a tejben elkeverjük, majd sűrűre főzzük. Hagyjuk kihűlni. A margarint a porcukorral alaposan kikeverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt főzött krémet, és jól összekeverjük.
A tejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük. A piskótalapokat a krémmel megkenjük, majd a tejszínhabbal és esetleg reszelt csokoládéval díszítjük a torta tetejét.