A tejet a margarinnal, cukorral és citromhéjjal melegíteni kezdjük, épp csak annyira, hogy a margarin elolvadjon. A kifliket darabokra vágjuk, majd ráöntjük a tejes keveréket. Hozzákeverjük a mákot és a tojássárgáját, alaposan átforgatjuk.
Egy 26 cm-es kapcsos tortaforma aljára sütőpapírt vágunk, az oldalát kikenjük margarinnal és meghintjük zsemlemorzsával. A mákos kiflis keveréket belesimítjuk a formába, és 15–20 perc alatt megsütjük.
A pudingport kevés tejjel és cukorral simára keverjük, majd a maradék tejjel együtt csomómentesre főzzük, kihűtjük. Ezután robotgéppel beledolgozzuk a margarint.
A habport a tejjel kemény habbá verjük.
A kihűlt sütemény tetejére először a pudingos krém kerül, majd a habréteg. A tetejét kiflidarabokkal, cukorba mártott cseresznyével és egy kevés mákkal díszítve, lehűtve tálaljuk.