Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Torta receptek

Málna torta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

észta elkészítése A cukrot a tojássárgákkal és vízzel habosra keverjük. Hozzáadjuk a darált diót, a lisztet, a sütőport és a kakaóport. Végül a tojásfehérjék keményre vert habját hozzákeverjük. A tortaforma aljába sütőpapírt helyezünk, az oldalát vajjal kikenjük, majd 170°C-on 25-30 percig, tűpróbáig sütjük a tésztát. Krém elkészítése A pudingport tejjel csomómentesre keverjük, sűrűre főzzük, majd […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.13.

Hozzávalók

Elkészítése

észta elkészítése

A cukrot a tojássárgákkal és vízzel habosra keverjük. Hozzáadjuk a darált diót, a lisztet, a sütőport és a kakaóport. Végül a tojásfehérjék keményre vert habját hozzákeverjük.

A tortaforma aljába sütőpapírt helyezünk, az oldalát vajjal kikenjük, majd 170°C-on 25-30 percig, tűpróbáig sütjük a tésztát.

Krém elkészítése

A pudingport tejjel csomómentesre keverjük, sűrűre főzzük, majd hagyjuk hűlni. A vajat habosra keverjük, és apránként hozzáadjuk a pudingot.

Torta összeállítása

A kihűlt tortát kettévágjuk, megtöltjük a krém kétharmadával, rátesszük a málnák kétharmadát. A maradék krémmel bekenjük a tortát, majd a tetejét feldíszítjük a maradék málnával. A tetejére zselatint öntünk, majd keményre vert tejszínhabbal díszítjük.

Lehűtjük, és később tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is