észta elkészítése
A cukrot a tojássárgákkal és vízzel habosra keverjük. Hozzáadjuk a darált diót, a lisztet, a sütőport és a kakaóport. Végül a tojásfehérjék keményre vert habját hozzákeverjük.
A tortaforma aljába sütőpapírt helyezünk, az oldalát vajjal kikenjük, majd 170°C-on 25-30 percig, tűpróbáig sütjük a tésztát.
Krém elkészítése
A pudingport tejjel csomómentesre keverjük, sűrűre főzzük, majd hagyjuk hűlni. A vajat habosra keverjük, és apránként hozzáadjuk a pudingot.
Torta összeállítása
A kihűlt tortát kettévágjuk, megtöltjük a krém kétharmadával, rátesszük a málnák kétharmadát. A maradék krémmel bekenjük a tortát, majd a tetejét feldíszítjük a maradék málnával. A tetejére zselatint öntünk, majd keményre vert tejszínhabbal díszítjük.
Lehűtjük, és később tálaljuk.