A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd egy kivajazott tortaformába nyomkodjuk úgy, hogy egy kis pereme is legyen. A sütőt előmelegítjük 180°C-ra, és a tésztát 10 perc alatt elősütjük.
Töltelék és sütés
Ezután az összekevert túrós tölteléket rákanalazzuk a tésztára, és a tetejét málnaszemekkel szórjuk meg. A sütőt légkeveréses üzemmódban 160°C-ra állítjuk (vagy normál módban 180°C-ra), és 35 perc alatt készre sütjük a süteményt.
Díszítés
A keményre vert tojásfehérjehabot habzsákba töltjük, és tetszés szerint feldíszítjük vele a torta tetejét – akár rácsosan is. A sütőt visszavesszük 90°C-ra, és légkeveréssel a habot 35 perc alatt megszárítjuk.
Tálalás
Miután a sütemény teljesen kihűlt, óvatosan eltávolítjuk róla a karimát, majd szeletekre vágjuk.
Jó étvágyat kívánok!