A darált kekszet összekeverjük az olvasztott margarinnal és a mézzel. Az így kapott masszát egy 26 cm-es, margarinnal kikent tortaformába egyenletesen belenyomkodjuk, majd hűtőbe tesszük, amíg elkészítjük a tölteléket.
A töltelékhez a mascarponét egy nagy tálba tesszük, hozzáadjuk a cukrot, és robotgéppel simára keverjük. Ezután belekeverjük a reszelt citromhéjat, a tejfölt, a lisztet, a vaníliás cukrot és a tojások sárgáját.
A tojások fehérjét egy külön tálban kemény habbá verjük. A habot óvatosan, több adagban forgatjuk bele a mascarponés keverékbe, ügyelve, hogy a hab ne törjön össze.
A kekszalapra először a krém felét simítjuk. A félbevágott Túró Rudikat körben a krém tetejére helyezzük, majd a maradék krémet ráöntjük, és egyenletesen elsimítjuk.
A tortát 180 °C-ra előmelegített sütőben körülbelül 1 órán keresztül sütjük. A sütési idő felénél a torta tetejét lazán letakarjuk sütőpapírral, hogy ne barnuljon meg túlságosan.
Amikor a torta megsült, a formában hagyjuk teljesen kihűlni. Ezután óvatosan eltávolítjuk a tortaforma oldalát.
Tálalás előtt a torta tetejét porcukorral megszórjuk.