Elkészítése
A 4 tojássárgáját habosra keverjük a porcukorral, amíg szép krémes állagot nem kapunk. Ezután hozzáadjuk az 1 dl olajat és az 1 dl langyos vizet, majd géppel tovább keverjük néhány percig, hogy jól összeálljon. A lisztet, amibe előzőleg belekevertük a sütőport, fakanállal belekeverjük a tojásos masszába. Ne aggódjunk, ha kissé keménynek tűnik a tészta, ez normális.
Közben a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, hozzáadva kb. 1 evőkanál cukrot, majd óvatosan beleforgatjuk a tésztába. Az őzgerincformát sütőpapírral kibéleljük, és a tészta felét beleöntjük. A másik feléhez kakaóport keverünk, majd ezt is megsütjük külön formában. Mindkét tésztát megsütjük, majd a gerincek mentén felszeleteljük őket.
Amíg a tészták hűlnek, elkészítjük a pudingokat a csomagoláson található leírás szerint, 3-3 evőkanál cukorral és 0,5-0,5 liter tejjel, majd miután kihűltek, belekeverjük a margarint. A kakaós tésztaszeleteket megkenjük a vaníliás pudinggal, a fehér tésztaszeleteket pedig a puncs ízű pudinggal, és szépen egymáshoz ragasztjuk őket.
Miután az összes szeletet összeragasztottuk, az egészet leöntjük tortabevonóval, majd hűtőbe tesszük kb. 1 órára. Amikor kihűlt és megdermedt, felszeleteljük.
