Elkészítése
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát készítünk, de a tojássárgájához egy evőkanál narancslevet is hozzáadunk. Egy 26 cm-es tortaformát kivajazunk és lisztezünk, majd a masszát beleöntjük, és 170 fokon sütjük tűpróbáig. Ha a piskóta kihűlt, lapjában három részre vágjuk.
A krém elkészítéséhez a pudingot 6 evőkanál cukorral feloldjuk a tejben, majd sűrűre főzzük. Miközben hűl, a margarint kihabosítjuk a cukorral és a narancslikőrrel, majd a kihűlt pudinghoz keverjük.
Az alsó tortalapot megkenjük narancslekvárral, majd a krém harmadával. Rátesszük a második lapot, amelyet szintén megkenünk lekvárral és a krém második harmadával. Végül a harmadik lapot tesszük rá. Egy kevés krémet félreteszünk a díszítéshez, a maradékkal pedig bevonjuk a tortát.
A torta tetejét és oldalát kókuszreszelékkel szórjuk meg, majd a félretett krémet nyomózsákba töltjük, és habrózsákat formázunk a tetejére. A tortát lehártyázott narancsgerezdekkel díszítjük.
