Elkészítése
A tojásfehérjét egy csipet sóval, a víz felével és a cukorral kemény habbá verjük. A tojássárgáját a víz másik felével és az olajjal elkeverjük, majd óvatosan hozzáforgatjuk a fehérjés habhoz. Ezután hozzáadjuk a sütőporral és kakaóporral elkevert lisztet, és egyenletesen összedolgozzuk. A tésztát egy sütőpapírral bélelt, kapcsos, 26 cm-es tortaformába öntjük, majd 170-180 fokon megsütjük. Amikor kihűlt, három egyenlő lapra vágjuk.
A pudingot a szokásos módon megfőzzük, és még langyosan belekeverjük a vajat vagy margarint. A kihűlt tortalapokat visszahelyezzük a formába. Az alsó lapra rákenjük a krém felét, majd a kemény habbá vert tejszínt is eloszlatjuk rajta. Egy narancsot apró darabokra vágunk, és eloszlatjuk a tejszínhabon. Ráhelyezzük a második lapot, majd ismét krém, tejszínhab és narancsdarabok következnek.
A legfelső lapot narancsízesítésű tejszínhabbal vonjuk be, amelyet narancslével ízesítünk. Végül a tortát marcipánnal és narancskarikákkal díszítjük.
