Az egész tojásokat felverjük robotgéppel kb 10 perc alatt, majd hozzáadjuk a cukrot és krémesre keverjük. Ezután beleforgatjuk a sütőporral elkevert lisztet.
A tésztát vajjal kikent, liszttel megszórt 20 cm-es tortaformába öntjük és előmelegített sütőben 180 fokon 20-25 percig sütjük. Tűpróbát végezzünk!
A kihűlt piskótát összemorzsoljuk.
A narancsléhez a cukrot és a fahéjat összekeverjük, kézi habverővel belekeverjük a zselatint, hozzáadjuk a túrót, a vaníliás cukrot és a reszelt narancshéjat.
A tortaformát sütőpapírral kibéleljük és az összetört piskótát beletesszük, majd ráöntjük a narancsos krémet.
Kb 6 órára hideg helyre tesszük, amíg megdermed.
Tálaláskor narancsgerezdekkel díszítjük.