Lapok:
A lapokat külön-külön készítjük el. A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a csokishoz a csokis pudingport, a vaníliáshoz a vaníliás pudingport por alakban, a fehér laphoz pedig a keményítőt keverjük hozzá. 180 fokra melegített sütőben kb 15-20 perc alatt megsütjük (egy 28 cm-es tortaformában vagy 21*37 cm-es tepsiben), majd kihűtjük a lapokat.
Krém:
A tojássárgákhoz adjuk hozzá a cukrot, majd egy kevés tejjel és a liszttel keverjük csomómentesre a masszát. Öntsük fel a maradék tejjel és főzzük sűrűre. Még forrón keverjük bele a kakaóport, keverjük el teljesen, majd folpackkal letakarva hűtsük ki.
A kihűlt kakaós krémet jól habosítsuk ki a vajjal.
A jól lehűtött tejszínt verjük fel keményre.
Összeállítás:
Csokis lap, kakaós krém fele, hab fele, vaníliás lap, maradék csokis krém és a maradék hab. Végül a fehér lappal zárjuk.
Körben és a tetejét is bevonjuk a felvert tejszínnel, majd pár órára hűtőbe tesszük.