Elkészítése
A tészta hozzávalóit egy nagy tálban összedolgozzuk, ha szükséges, egy kis tejjel lágyítjuk a tésztát. Az elkészült tésztát öt egyenlő részre osztjuk, mindegyiket tepsi méretűre nyújtjuk, és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. A sütési idő kb. 10-12 perc. Amikor elkészültek, hagyjuk kihűlni a lapokat.
A krém elkészítéséhez a lisztet kevés tejjel simára keverjük. Egy nagyobb lábasban a cukrot karamellizáljuk, majd óvatosan felöntjük a tejjel, és hozzáadjuk a lisztes keveréket. Folyamatosan kevergetve sűrű krémmé főzzük. A krémhez hozzáadjuk a kakaóport, és jól elkeverjük. Ha gazdagabb krémet szeretnénk, adjunk hozzá vajat, és keverjük, amíg teljesen elolvad. A krémet hagyjuk kihűlni.
A kihűlt krémet az első tésztalapra kenjük, majd a következő lapot ráhelyezzük, és ezt a rétegezést addig folytatjuk, amíg minden tésztalap és krém el nem fogy. Az utolsó réteg egy tésztalap legyen.
A máz elkészítéséhez a cukrot egy lábasban karamellizáljuk. Ügyeljünk arra, hogy a cukor ne égjen meg, mert keserű lesz. A még meleg karamellt gyorsan és egyenletesen öntsük a torta tetejére. A cukor gyorsan megdermed, ezért gyorsan kell dolgozni.
A tortát hagyjuk teljesen kihűlni, hogy a krém és a karamell megszilárduljon. A szeletelés előtt melegítsük meg a kést, hogy könnyebben vágjuk át a kemény cukorréteget.

