Piskóta elkészítése
A tojásokat a cukorral együtt habosra verjük, legalább 10 percig, amíg kemény, fényes masszát nem kapunk. Ezután fakanállal óvatosan beleforgatjuk a lisztet. A masszát kivajazott, lisztezett 24 cm-es tortaformába öntjük. 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük, majd a formában hagyjuk kihűlni. A kihűlt piskótát vízszintesen három lapba vágjuk.
Krém elkészítése
A pudingport a tejjel és a cukorral sűrűre főzzük. Lehúzva a tűzről hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a rumot és a mazsolát. Amikor kihűlt, a tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a pudingos alapba.
Összeállítás
Az alsó piskótalapra rákenjük a krém felét, majd rátesszük a második lapot. A maradék krémmel megtöltjük, végül befedjük a harmadik lappal.
Díszítés
A tejszínt kemény habbá verjük, és bevonjuk vele a torta tetejét és oldalát. A maradék habbal ízlés szerint díszítjük.