Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Torta receptek

Oroszkrém torta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojássárgáját habosra keverjük az étolajjal, vízzel és a cukor felével. A tojásfehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan összekeverjük a sárgájás keverékkel. Hozzáadjuk a sütőporos lisztet, és sütőpapírral bélelt sütőlapon, 170 fokon készre sütjük. Ha kihűlt, három egyenlő részre vágjuk. A pudingot a tejjel felfőzzük, majd hagyjuk kicsit kihűlni. Közben 4 dl […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.07.

Tésztához

Krémhez

Elkészítése

A tojássárgáját habosra keverjük az étolajjal, vízzel és a cukor felével. A tojásfehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan összekeverjük a sárgájás keverékkel. Hozzáadjuk a sütőporos lisztet, és sütőpapírral bélelt sütőlapon, 170 fokon készre sütjük. Ha kihűlt, három egyenlő részre vágjuk.

A pudingot a tejjel felfőzzük, majd hagyjuk kicsit kihűlni. Közben 4 dl habtejszínt kemény habbá verünk. A zselatint fél deciliter vízbe áztatjuk, majd elkeverjük a pudingos krémben. A tejszínhabot és a narancsdarabokat is hozzáadjuk, és ezzel a krémmel megtöltjük a piskótalapokat.

A maradék tejszínt kemény habbá verjük, és habrózsákkal díszítjük a torta tetejét. Végül az oldalát és a tetejét csokoládéforgáccsal szórjuk meg.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is