Elkészítése
A tojássárgáját habosra keverjük az étolajjal, vízzel és a cukor felével. A tojásfehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan összekeverjük a sárgájás keverékkel. Hozzáadjuk a sütőporos lisztet, és sütőpapírral bélelt sütőlapon, 170 fokon készre sütjük. Ha kihűlt, három egyenlő részre vágjuk.
A pudingot a tejjel felfőzzük, majd hagyjuk kicsit kihűlni. Közben 4 dl habtejszínt kemény habbá verünk. A zselatint fél deciliter vízbe áztatjuk, majd elkeverjük a pudingos krémben. A tejszínhabot és a narancsdarabokat is hozzáadjuk, és ezzel a krémmel megtöltjük a piskótalapokat.
A maradék tejszínt kemény habbá verjük, és habrózsákkal díszítjük a torta tetejét. Végül az oldalát és a tetejét csokoládéforgáccsal szórjuk meg.
