A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéket a cukor felével kemény habbá verjük. A tojássárgájákat a maradék cukorral fehéredésig keverjük. A lisztet összekeverjük a sütőporral és a kakaóporral. A kemény habhoz óvatosan hozzáadjuk a lisztes keveréket és a sárgájás masszát, széles mozdulatokkal, hogy a hab ne törjön össze.
A tésztát vagy három részre osztva, külön-külön sütjük ki, vagy egyben sütjük meg, majd kihűlés után három lapra vágjuk.
A krémhez a tojássárgákat, a cukrot és a lisztet kevés tejjel csomómentesre keverjük. A maradék tejet felforraljuk, majd folyamatos keverés mellett hozzáöntjük a tojásos keveréket, és sűrű krémmé főzzük. A zselatint a csomagoláson lévő utasítás szerint elkészítjük. A tejszínt kemény habbá verjük.
A zselatin felét a langyosra hűlt sárga krémhez keverjük, a másik felét a tejszínhabba dolgozzuk bele.
A piskótalapokat megkenjük a krémmel, rétegezve egymásra helyezzük. A sütemény tetejére és oldalára felvert tejszínhabot kenünk a díszítéshez. Hűtőben pihentetjük, hogy a krémek jól összeálljanak.