Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Torta receptek

Oroszkrém torta babapiskótával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A pudingport a tejjel és a cukorral simára keverjük, majd sűrűre főzzük. Amikor elkészült, vaníliás cukorral és rummal ízesítjük. A habtejszínt kemény habbá verjük, majd a zselatint fél dl meleg vízben feláztatjuk és óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tejszínbe. Ezt a habos keveréket a vaníliás krémmel összekeverjük, végül hozzáadjuk a felkockázott barackot. Egy forma […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.28.

Hozzávalók

A díszítéshez

Elkészítése

A pudingport a tejjel és a cukorral simára keverjük, majd sűrűre főzzük. Amikor elkészült, vaníliás cukorral és rummal ízesítjük. A habtejszínt kemény habbá verjük, majd a zselatint fél dl meleg vízben feláztatjuk és óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tejszínbe. Ezt a habos keveréket a vaníliás krémmel összekeverjük, végül hozzáadjuk a felkockázott barackot.

Egy forma aljába babapiskótát fektetünk, majd egy réteg krémet simítunk rá. Ezt a rétegezést addig folytatjuk, amíg a krém el nem fogy, általában három réteget készítünk. A tortát hűtőbe tesszük néhány órára, hogy a krém megdermedjen és a babapiskóta megpuhuljon.

Tálalás előtt a habtejszínt a díszítéshez habfixálóval kemény habbá verjük, és tetszés szerint díszítjük vele a süteményt. A torta oldalát esetleg darált dióval, csokoládéreszelékkel vagy más díszítéssel is gazdagíthatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is