Elkészítése
A pudingport a tejjel és a cukorral simára keverjük, majd sűrűre főzzük. Amikor elkészült, vaníliás cukorral és rummal ízesítjük. A habtejszínt kemény habbá verjük, majd a zselatint fél dl meleg vízben feláztatjuk és óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tejszínbe. Ezt a habos keveréket a vaníliás krémmel összekeverjük, végül hozzáadjuk a felkockázott barackot.
Egy forma aljába babapiskótát fektetünk, majd egy réteg krémet simítunk rá. Ezt a rétegezést addig folytatjuk, amíg a krém el nem fogy, általában három réteget készítünk. A tortát hűtőbe tesszük néhány órára, hogy a krém megdermedjen és a babapiskóta megpuhuljon.
Tálalás előtt a habtejszínt a díszítéshez habfixálóval kemény habbá verjük, és tetszés szerint díszítjük vele a süteményt. A torta oldalát esetleg darált dióval, csokoládéreszelékkel vagy más díszítéssel is gazdagíthatjuk.

