A tejet felfőzöm a 2 tojássárgájával és 5 evőkanál kristálycukorral. Ebbe mártogatom a babapiskótákat, és gyenge áztatás után a tortaforma aljára sorban leteszem.
A tejszínt felverem habbá. Az őszibarackot apró darabokra vágom és puhára főzöm a levével együtt. Közben elkészítem a zselatint, és amikor kihűlt, ráöntöm a felvert 2,5 dl habra, amibe már benne van az őszibarack is. Ezt ráöntöm az áztatott babapiskótára a tortaformába.
Egy újabb piskótaréteget teszek a formába, és ráöntöm a mazsolás-vaníliapudingot, amelyet 2,5 dl habbal és 3 evőkanál előzőleg felfőzött zselatinnal kevertem össze. A meggybefőttet kimagozom és ráterítem a pudingrétegre. Kevés levét 4 evőkanál zselatinnal elkeverve a meggyre öntöm.
Újabb áztatott piskótaréteg következik, és erre ismét őszibarackréteget teszek zselatinnal keverve, amit előzőleg pannónia szőlővel díszítettem.
A dupla tortaforma keretben hagyom másnapig (nekem van tortamagasítóm, de lehet úgy is, hogy a 2. tortaformámnak csak a keretét használom, és kívülről széles ragasztószalaggal leragasztom).
Másnap a hűtőben hagyom, és tálaláskor felvert 3 dl tejszínhabot 3 evőkanál zselatinnal összekeverve a torta oldalát cuppanósra díszítem (cukrot én nem tettem bele). Ezt a tortát már készítettem eperrel és málnával is, és a család minden tagja imádja. Aki nem tud sütni, még az is csodát alkot.