Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Torta receptek

Őszibarackos tortácska

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szokásos módon elkészítjük a piskótamasszát a kakaópor nélkül. A massza 2/3-át az előkészített 23 cm-es formába öntjük, majd a maradékhoz hozzáadjuk a kakaóport és ráöntjük a fehér masszára. Villával kissé összekeverjük és így márványos lesz a tészta. 180 fokon kb 20-25 perc alatt megsütjük, majd rácson kihűtjük. A krémhez a pudingport a cukorral és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
1 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2021.08.04.

HozzávalókPiskóta

Töltelék

Tetejére

Elkészítése

A szokásos módon elkészítjük a piskótamasszát a kakaópor nélkül. A massza 2/3-át az előkészített 23 cm-es formába öntjük, majd a maradékhoz hozzáadjuk a kakaóport és ráöntjük a fehér masszára. Villával kissé összekeverjük és így márványos lesz a tészta.

180 fokon kb 20-25 perc alatt megsütjük, majd rácson kihűtjük.

A krémhez a pudingport a cukorral és a tejjel felfőzzük, majd kihűtjük. A puha margarint kihabosítjuk a porcukorral, majd összedolgozzuk a pudinggal.

A piskótát két lapba vágjuk és megtöltjük a karamellás krémmel.

A vaníliás pudingot felfőzzük a tejjel és a cukorral, majd még langyosan a tortára öntjük és a tetejét szeltelt barackkal kitesszük. Csokireszeléket szórhatunk még rá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is