Elkészítése
Piskóta elkészítése
5 tojásból piskótát sütünk 5 evőkanál cukorral, 5 evőkanál liszttel és sütőporral egy kb. 15×25 cm-es tepsiben. Hagyjuk kihűlni, majd vízszintesen félbevágjuk.
Krém készítése
3 dl tejben 3 evőkanál cukorral sűrűre főzzük a pudingport, majd hűlés után belekeverjük a margarint. Ezzel a krémmel töltjük be a piskótát, és a torta külsejére is kenünk, mert ez fogja oda a cukormasszát.
Cukormassza készítése
3 evőkanál vízben feloldjuk a zselatint, majd lassan adagolva a porcukrot tésztaszerű masszává gyúrjuk. Lehet beletenni 1 evőkanál margarint is. Ételfestékkel színezzük. A fondant vagy cukormasszát porcukros vagy lisztezett deszkán kinyújtjuk és ráigazítjuk a tortára. A maradékból díszítjük.
Jó étvágyat!
