Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Torta receptek

Párantorta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

Piskóta elkészítése 5 tojásból piskótát sütünk 5 evőkanál cukorral, 5 evőkanál liszttel és sütőporral egy kb. 15×25 cm-es tepsiben. Hagyjuk kihűlni, majd vízszintesen félbevágjuk. Krém készítése 3 dl tejben 3 evőkanál cukorral sűrűre főzzük a pudingport, majd hűlés után belekeverjük a margarint. Ezzel a krémmel töltjük be a piskótát, és a torta külsejére is kenünk, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.02.25.

Hozzávalók

Elkészítése

Piskóta elkészítése

5 tojásból piskótát sütünk 5 evőkanál cukorral, 5 evőkanál liszttel és sütőporral egy kb. 15×25 cm-es tepsiben. Hagyjuk kihűlni, majd vízszintesen félbevágjuk.

Krém készítése

3 dl tejben 3 evőkanál cukorral sűrűre főzzük a pudingport, majd hűlés után belekeverjük a margarint. Ezzel a krémmel töltjük be a piskótát, és a torta külsejére is kenünk, mert ez fogja oda a cukormasszát.

Cukormassza készítése

3 evőkanál vízben feloldjuk a zselatint, majd lassan adagolva a porcukrot tésztaszerű masszává gyúrjuk. Lehet beletenni 1 evőkanál margarint is. Ételfestékkel színezzük. A fondant vagy cukormasszát porcukros vagy lisztezett deszkán kinyújtjuk és ráigazítjuk a tortára. A maradékból díszítjük.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is