Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojásfehérjét pici sóval felverjük, majd kanalanként adagoljuk bele a cukrot, hogy jó kemény habot kapjunk. Pár csepp citromlét is csepegtetünk a habba, és legvégén a kukoricakeményítőt is belekeverjük. Szép fényes, kemény habot kapunk. A tortaforma alját ceruzával körberajzoljuk a sütőpapírra. Ebbe a körbe öntjük a masszát, majd eligazítjuk, hogy a szélei magasabbak legyenek. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.03.26.

Hozzávalók

Elkészítése

A tojásfehérjét pici sóval felverjük, majd kanalanként adagoljuk bele a cukrot, hogy jó kemény habot kapjunk. Pár csepp citromlét is csepegtetünk a habba, és legvégén a kukoricakeményítőt is belekeverjük. Szép fényes, kemény habot kapunk.

A tortaforma alját ceruzával körberajzoljuk a sütőpapírra. Ebbe a körbe öntjük a masszát, majd eligazítjuk, hogy a szélei magasabbak legyenek. A hab a sütés folyamán terjeszkedni fog.

150 fokra előmelegített sütőbe tesszük, amit azonnal kisebbre is veszünk (130 fok). Igazából inkább száradnia kell, mint sülnie. Amikor már halvány rózsaszín, akkor kivesszük, és megvárjuk, míg kihűl. A tejszínt a habfixáló porral felverjük, és a torta tetejére adagoljuk.

Rászórjuk az erdei gyümölcsöt. Látványos és nagyon finom!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Orosz Évszak: Egész évben Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is