Elkészítése
A sütőt előmelegítjük 100 fokra. Közben a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a kristálycukrot, folyamatos keverés mellett. Miután a cukor teljesen feloldódott, belekeverjük az étkezési keményítőt, és végül a darált mogyorót is hozzáadjuk. Az így elkészült tésztát egy piteformába öntjük, és a sütőben kb. 50-60 percig sütjük alacsony hőfokon.
Amikor megsült, hagyjuk teljesen kihűlni, hogy a krém rákenése előtt stabil maradjon. A krémhez a habtejszínt nagyon keményre felverjük, majd hozzáadjuk a mascarponét és a porcukrot, és simára keverjük. A kihűlt alapra rákenjük a krémet, majd a tetejére friss gyümölcsöket helyezünk.
A végeredmény egy ízletes, könnyed sütemény lesz, amelyet gyümölcsök tesznek frissé és üdévé.
