Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sütőt előmelegítjük 100 fokra. Közben a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a kristálycukrot, folyamatos keverés mellett. Miután a cukor teljesen feloldódott, belekeverjük az étkezési keményítőt, és végül a darált mogyorót is hozzáadjuk. Az így elkészült tésztát egy piteformába öntjük, és a sütőben kb. 50-60 percig sütjük alacsony hőfokon. Amikor megsült, hagyjuk teljesen […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.11.

Hozzávalók

A krémhez

Elkészítése

A sütőt előmelegítjük 100 fokra. Közben a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a kristálycukrot, folyamatos keverés mellett. Miután a cukor teljesen feloldódott, belekeverjük az étkezési keményítőt, és végül a darált mogyorót is hozzáadjuk. Az így elkészült tésztát egy piteformába öntjük, és a sütőben kb. 50-60 percig sütjük alacsony hőfokon.

Amikor megsült, hagyjuk teljesen kihűlni, hogy a krém rákenése előtt stabil maradjon. A krémhez a habtejszínt nagyon keményre felverjük, majd hozzáadjuk a mascarponét és a porcukrot, és simára keverjük. A kihűlt alapra rákenjük a krémet, majd a tetejére friss gyümölcsöket helyezünk.

A végeredmény egy ízletes, könnyed sütemény lesz, amelyet gyümölcsök tesznek frissé és üdévé.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Orosz
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is