Elkészítése
A szokásos módon piskótát sütök egy kerek tortaformában.
Krém:
A tejszínt felverem, miközben hozzáadom a porcukrot. Mikor már habos, beleszórom a zselatinport. A gesztenyemasszát áttöröm burgonyanyomón vagy lereszelem, és széles mozdulatokkal a tejszínhez keverem.
Összeállítás:
A piskótát 3 vagy 4 korongra vágjuk és megtöltjük a krémmel (kicsit hagyjunk a külsejére is). A piskóta közepéből kivágunk egy sávot, aminek az egyik végét kissé lekerekítjük, a másik végét hegyesre vágjuk. A két félkört megfordítjuk úgy, hogy a domború oldaluk nézzen a középső piskótacsík felé. Kicsit meg is faraghatjuk a “szárnyakat”.
A megmaradt krémhez adunk egy kis piros ételfestéket, és ezzel bevonjuk a pillangót. A közepén, a lekerekített végébe beleszúrjuk a nyalókákat, ezek lesznek a csápok. A közepére csokit reszelünk és tetszés szerint díszítjük. Én francia drazséval raktam ki.
Sztori:
Nagyon egyszerű elkészíteni, ha ránézésre kicsit bonyolultnak is tűnik. Bármilyen krémmel elkészíthető. A barátnőm kislányának 3. születésnapjára készítettem el, és nagyon örült neki
