Elkészítése
A tojássárgáját a cukorral habosra keverjük. Kanalanként hozzáadjuk a vizet, majd belekeverjük a darált diót, a vaníliás cukrot, a lisztet és a sütőport. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan a tésztához forgatjuk.
A tortaformát kivajazzuk, liszttel megszórjuk, és beleöntjük a tésztát. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A krémhez negyed liter tejet egy tálba öntünk, és elkeverjük benne a pudingport. A maradék tejet felforraljuk, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a pudingos keveréket. Az egészet sűrűre főzzük, majd hagyjuk kihűlni. A margarint habosra keverjük a cukorral, és a kihűlt pudinggal összedolgozzuk. Hozzáadjuk egy narancs reszelt héját és kifacsart levét.
A kihűlt tésztát függőlegesen kettévágjuk, hogy két félkört kapjunk, majd vízszintesen is, hogy a lapokat meg tudjuk tölteni. A krémmel megkenjük a lapokat, összeillesztjük, és mindenhol bevonjuk a tortát a maradék krémmel.
A tortát tálcára helyezzük úgy, hogy a két félkör kerek oldala kerüljön középre. Ízlés szerint gyümölcskarikákkal díszítjük, a közepére magozott cseresznyét teszünk. Végül tejszínhabbal körben bevonjuk.
