A tejcsokoládét vízgőz fölött felolvasztjuk, miközben kipattogtatjuk a kukoricát. A kész kukoricát kézzel apróra morzsoljuk, majd beleforgatjuk az olvasztott csokoládéba.
Egy tortaformát kibélelünk alufóliával vagy fóliával, és beleöntjük az összekevert csokis kukoricát. Kicsit állni hagyjuk, amíg elkészítjük a tölteléket.
Előkészítjük a zselatint. A túrót, cukrot, tejfölt és a citrom levét összekeverjük, majd hozzáadjuk az előkészített zselatint. Amíg ezzel foglalkozunk, a habtejszínt betesszük a hűtőbe, hogy jól lehűljön.
A lehűlt habtejszínt felverjük vaníliás cukorral, majd óvatosan a túrós keverékhez adjuk. Ezt a tölteléket a csokis kukoricás alapra öntjük.
A tetejét reszelt csokoládéval díszítjük, és hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen és összeálljon.
Jó étvágyat!