A piskóta lapok elkészítéséhez előmelegítem a sütőt 175 fokra, és kibélelem a tepsit sütőpapírral. A tojásfehérjéket kemény habbá verem, fokozatosan hozzáadva a kristálycukrot. Ezután belekeverem a tojássárgákat és a vaníliás pudingport. A masszát a tepsibe öntöm, és néhány perc alatt megsütöm. Ezt megismétlem a másik piskótalaphoz is, majd mindkettőt hagyom kihűlni. Ezután 3×3 cm-es kockákra vágom őket külön-külön.
A pudingok elkészítéséhez a pudingporokat összekeverem a cukorral, majd fokozatosan hozzáadom a tejet, hogy elkerüljem a csomósodást, és megfőzöm.
A kakaós piskótakockákkal kibélelem a tortaformát, még forrón ráöntöm az elkészült pudingot, majd a sárga piskótát is ráteszem, kicsit belenyomkodva a pudingba. Erre kerül a kókuszos puding. Hűtőben hagyom megdermedni, majd a tetejét kakaóporral díszítem egy szóróforma segítségével.
Sztori:
A lányom kedvence a maci, ezért macis szóróformát használtam a díszítéshez.