Piskóta elkészítése:
A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot, és addig verjük, amíg a cukor teljesen el nem olvad. Óvatosan beleforgatjuk a kókuszreszeléket és a sütőporos lisztet. Margarinnal kikent, lisztezett formába öntjük, és tűpróbáig sütjük, amíg halvány rózsaszínűre nem pirul. A kész piskótát kihűtjük.
Krém elkészítése:
A tejet forrni tesszük. A tojások sárgáját összekeverjük a pudingporokkal és az összes cukorral. Amikor a tej forr, hozzáadjuk a pudingos keveréket, folyamatosan kevergetve. Ne aggódjunk, ha nagyon sűrű és darabos lesz, így lesz a legjobb állagú. A pudingot hagyjuk kihűlni. A szobahőmérsékletű margarint habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingot és a kókuszreszeléket, és alaposan eldolgozzuk, hogy krémes állagot kapjunk.
Torta összeállítása:
A kihűlt piskótát legalább négy rétegbe vágjuk, majd rétegenként megkenjük a kókuszos krémmel. A tortát kívülről is bevonjuk a krémmel, majd pár órára a hűtőbe tesszük, hogy a krém kissé megdermedjen.
Pillecukor fondant készítése:
A pillecukrot egy alaposan kimargarinozott, magas falú edénybe tesszük, és a mikróban félpercenként megkeverve, kis mennyiségű vizet hozzáadva olvasztjuk fel. Amikor teljesen felolvadt, lassan belekeverjük a porcukrot. Amikor már elég kemény, kivesszük az edényből, és a maradék porcukorral addig gyúrjuk, amíg szilárd, de rugalmas állagot nem kapunk. Jól záródó fóliába csomagolva néhány órára a hűtőbe tesszük.
Ezután a fondanttal bevonhatjuk a tortát, tetszés szerint díszítve.