A krumplit héjában megfőzzük, leszűrjük, meghámozzuk, majd karikákra szeleteljük. Az 5 tojást megfőzzük, megpucoljuk, és felszeleteljük. A három fej vöröshagymát megpucoljuk, és cikkekre vágjuk. Egy fej vöröshagymát apróra kockázunk, és kevés olajon megdinszteljük.
A zsemléket vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk, és hozzáadjuk a darált húshoz, majd a megdinsztelt hagymát is hozzákeverjük. Beleütünk két tojást, hozzáadjuk a zsemlemorzsát, sóval, borssal és a pirospaprikával ízesítjük, majd jól összedolgozzuk.
Egy tortaformát kikenünk zsírral és meghintjük zsemlemorzsával. Az aljába elterítjük a fasírtmassza felét, erre tesszük a burgonya felét, amit megsózunk, majd ráterítjük a hagymát és a tojásszeleteket, ezeket is megsózzuk, végül meglocsoljuk tejföllel. Erre tesszük a maradék krumplit, majd a fasírtmasszát, és 50 percig sütjük.
Amikor megsült és kihűlt, óvatosan kivesszük a tortaformából, és tálcára helyezzük. A kolbászt 6-7 cm-es darabokra vágjuk, fogvájóval rögzítjük a tortán, és koktélparadicsommal díszítjük a tetejét ízlés szerint.