A vajat a cukorral, a vaníliás cukorral és a tojásokkal habosra keverjük. A lisztet a sütőporral és a sóval összekeverjük, majd a tejjel váltakozva a vajas-tojásos masszához adjuk, alaposan elkeverve. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A tésztát kivajazott kapcsos tortaformába öntjük, és körülbelül 20 perc alatt aranysárgára sütjük. Amikor kész, a tésztát egy tálra borítjuk és hagyjuk kihűlni.
Közben a zselatint fél dl hideg vízben megáztatjuk. A túrót 3 evőkanál cukorral simára keverjük. A zselatint folyamatos keverés mellett kis lángon felmelegítjük, majd kanalanként hozzáadjuk a túrós keverékhez. A tejszínt a maradék cukorral kemény habbá verjük, és a hab felét óvatosan a túrókrémhez keverjük.
A ribizlit megmossuk és leszárazzuk. A kihűlt süteményre rákenjük a túrókrémet, majd egyenletesen elosztjuk rajta a ribizliszemeket. Végül a maradék tejszínhabbal díszítjük a sütemény tetejét.