Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: A tésztához: 200 g liszt 100 g kockára vágott vaj 1/4 tk só 4 ek víz A töltelékhez: 200 g húsos, füstölt szalonna 150 g reszelt ementáli 4 tojás 2,5 dl főzőtejszín 1/4 tk só bors bazsalikom petrezselyem kakukkfű Elkészítése: A liszthez adjuk a sót és a vajat, majd jól összemorzsoljuk. Hozzáadjuk a vizet, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
kovacsnekrisztinacsutoras
Beküldte: 2014.07.20.

Elkészítése

Hozzávalók:
A tésztához:

  • 200 g liszt
  • 100 g kockára vágott vaj
  • 1/4 tk só
  • 4 ek víz

A töltelékhez:

  • 200 g húsos, füstölt szalonna
  • 150 g reszelt ementáli
  • 4 tojás
  • 2,5 dl főzőtejszín
  • 1/4 tk só
  • bors
  • bazsalikom
  • petrezselyem
  • kakukkfű


Elkészítése:

A liszthez adjuk a sót és a vajat, majd jól összemorzsoljuk. Hozzáadjuk a vizet, jól összedolgozzuk, fóliába tekerjük és 30 percre hűtőbe tesszük.

A szalonnát kockára vágjuk, hozzáadjuk a tojásokat, a reszelt sajtot, sót és a fűszereket. Beleöntjük a főzőtejszínt és finoman összekeverjük.

A tésztát lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk, beletesszük egy tortaformába és ráhalmozzuk a tölteléket. Előmelegített sütőben 200 fokon 30 percig sütjük.

Ízlés szerint készíthető baconnel is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
kovacsnekrisztinacsutoras
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is