Sütök egy 8 tojásból készített lapos piskótatekercset, amit megkenek lekvárral, majd félreteszem pihenni. A habtejszínt 1 evőkanál cukorral, 1 csomag vaníliás cukorral és a habfixálóval jól felverem, majd hűtőbe rakom pihenni. A túrót 2 evőkanál cukorral, 1 csomag vaníliás cukorral és a citrom reszelt héjával jól eldolgozom (villával összetöröm), majd a zselatinnal együtt habosra keverem. Hozzáadom a kockára vágott gyümölcsöt, amit óvatosan belekeverek.
Egy jénait fóliával kibélelek, és a piskótatekercset ujjnyi szeletekre vágva ezzel bélelem ki a jénait. Beletöltöm a túrókrémet, és a maradék piskótatekercs szeletekkel betakarom. A jénait lefedem egy tányérral, majd 4-5 óra hűtőben való tárolás után akár már szeletelhető is.
Az idő elteltével a tányérra fordítom a tortát, leemelem róla a jénait, és tetszés szerint akár díszíthetem is a tortát. Jó étvágyat hozzá!