Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Torta receptek

Sztracsatella torta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A piskótához a tojásokat szétválasztjuk, külön felverjük a fehérjét és a sárgáját. A sárgájához fokozatosan hozzáadjuk a többi alapanyagot, majd az egészet egy 24×35 cm-es tepsibe öntjük és megsütjük. A krémhez a tejet, a pudingport és a cukrot megfőzzük. A narancs levében elkeverjük a zselatint, langyosra melegítjük mikróban, majd hozzákeverjük a még meleg pudinghoz. Ezt […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.09.03.

Piskóta

Krém

Krém a külső bevonathoz

Elkészítése

A piskótához a tojásokat szétválasztjuk, külön felverjük a fehérjét és a sárgáját. A sárgájához fokozatosan hozzáadjuk a többi alapanyagot, majd az egészet egy 24×35 cm-es tepsibe öntjük és megsütjük.

A krémhez a tejet, a pudingport és a cukrot megfőzzük. A narancs levében elkeverjük a zselatint, langyosra melegítjük mikróban, majd hozzákeverjük a még meleg pudinghoz. Ezt érdemes előző nap elkészíteni, hogy jól lehűljön.

Közben a tejszínt felverjük, a csokit lereszeljük és mindkettőt belekeverjük a kihűlt pudingba.

A piskótát három felé szeleteljük és megtöltjük a krémmel. A margarint kikeverjük a porcukorral, és ezzel vonjuk be a torta külsejét. A tetejét fondanttal borítjuk be.

Sztori:

Én csak a családomnak szoktam sütögetni, de egyre jobban imádom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is