A piskótához a tojásokat szétválasztjuk, külön felverjük a fehérjét és a sárgáját. A sárgájához fokozatosan hozzáadjuk a többi alapanyagot, majd az egészet egy 24×35 cm-es tepsibe öntjük és megsütjük.
A krémhez a tejet, a pudingport és a cukrot megfőzzük. A narancs levében elkeverjük a zselatint, langyosra melegítjük mikróban, majd hozzákeverjük a még meleg pudinghoz. Ezt érdemes előző nap elkészíteni, hogy jól lehűljön.
Közben a tejszínt felverjük, a csokit lereszeljük és mindkettőt belekeverjük a kihűlt pudingba.
A piskótát három felé szeleteljük és megtöltjük a krémmel. A margarint kikeverjük a porcukorral, és ezzel vonjuk be a torta külsejét. A tetejét fondanttal borítjuk be.
Sztori:
Én csak a családomnak szoktam sütögetni, de egyre jobban imádom.