A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd egy tortalapot sütünk belőle. Miután kihűlt, kettévágjuk a tortalapot.
A túrós krémhez a túrós tortakrémport, az expressz zselatin felét és a tejet robotgéppel simára keverjük. Ezt követően hozzáadjuk a villával áttört túrót, amibe belereszeltük a citrom héját. Óvatosan beleforgatjuk a feldarabolt gyümölcsöket, néhány darabot meghagyva a díszítéshez. Ezzel a krémmel megtöltjük és befedjük a csokis piskótát, majd a torta szélét szederrel díszítjük. A tortát hűtőbe tesszük.
A tetejére elkészítjük a joghurtos krémet. A joghurtos tortakrémport, az expressz zselatin másik felét és a joghurtot robotgéppel összedolgozzuk, majd egy kisebb, alufóliával kibélelt edénybe öntjük. Ezt is hűtőbe tesszük, és hagyjuk 3 órán át dermedni.
Amikor a joghurtos krém megdermedt, kivesszük a hűtőből, és a tortával összeillesztjük. A tetejét barackkal és szederrel díszítjük, végül csokoládémázzal leöntjük. Jó étvágyat kívánok!