Elkészítése
A tojássárgákat 20 dkg cukorral és 4 evőkanál vízzel habosra keverjük. A tojásfehérjéhez szintén adunk 4 evőkanál vizet, kemény habbá verjük, majd 5 dkg cukorral tovább verjük. A liszt felét, amelybe belekeverjük a sütőport, hozzáadjuk a tojássárgájához, majd beleforgatjuk a hab felét, utána hozzáadjuk a maradék lisztet és a hab másik felét is. Sütőpapírral bélelt, nagyobb tepsibe öntjük a masszát, és tűpróbáig sütjük, hogy viszonylag vékony lapot kapjunk. Amikor megsült, vizes ruhával szorosan feltekerjük, és így hagyjuk kihűlni. Miután kihűlt, lekvárral megkenjük és feltekerjük.
Kibélelünk egy kerek tálat folpackkal. A tekercset 1-1,5 cm széles szeletekre vágjuk, és a tálat kibéleljük vele (a lábak és a fej számára hagyjunk ki néhány szeletet).
A krémhez a gyümölcsöt összeturmixoljuk a cukorral és a vaníliás cukorral, majd összekeverjük a joghurttal. 1 dl vizet felforralunk, csomómentesre elkeverjük benne a zselatint, és hozzáadjuk a joghurthoz. Amikor már nem túl híg, de még nem dermedt meg, a kibélelt formába öntjük, és piskótaszeletekkel vagy babapiskótával befedjük. Pár órára a hűtőbe tesszük, majd kiborítjuk és eltávolítjuk a fóliát. A fejét és a lábait mellé tesszük, a szemei pedig lehetnek cseresznye befőttek.
