Elkészítése
A sütőt 180 fokra előmelegítem. Szétválasztom a tojásokat, a sárgájához keverem a cukrot, a citromhéjat, a citromlevet és a vizet. Jól elkeverem, majd fokozatosan beleszitálom a liszt és sütőpor keverékét, végül beleforgatom a felvert tojásfehérjét. Jól elkeverem, és a kivajazott formába öntöm (nekem nincs igazi hullámos szélű gyümölcstorta formám, ezért egy négyszögletes, kivajazott jénai tálba szoktam önteni és a sütőbe rakni). 18-20 perc alatt szépen feljön és aranybarnára sül.
Elkészítem a pudingot a leírásnak megfelelően, és hagyom hűlni. Meghámozom és felvágom a kiválasztott gyümölcsöket. A kihűlt piskótát kiszedem a formából és vízszintesen kettévágom. Az alsó részre teszek egy réteg pudingot és gyümölcsöket, majd ráteszem a másik részt, és azt is ugyanígy rétegzem. Hűtőben egy kicsit állni hagyom, és már fogyasztható is.
