Elkészítése
Három piskótalapot sütünk, egyenként 5 tojásból. Minden piskótához 5 tojást és 5 evőkanál cukrot 10 perc alatt kemény habbá verünk. 5 evőkanál lisztet összekeverünk egy kevés sütőporral, majd óvatosan beleforgatjuk a tojáshabba. A masszát kivajazott, lisztezett 26 cm-es tortaformába simítjuk, és 170 °C-ra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Ezt a folyamatot háromszor ismételjük meg, hogy három különálló piskótalapot kapjunk.
A krémhez a pudingport és a lisztet elkeverjük a tejben, majd sűrűre főzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a margarint, a citromlevet, a kristály- és vaníliás cukrot, és robotgéppel habosra keverjük. A tejszínt kemény habbá verjük.
A torta összeállításakor az alsó piskótalapra kenjük a krém harmadát, belenyomkodjuk a választott gyümölcsöket, majd egy réteg tejszínhabot is kenünk rá. Ráhelyezzük a második piskótalapot, és ugyanígy járunk el. A harmadik piskótalappal zárjuk le a tortát. A maradék krémmel bevonjuk a torta oldalát és tetejét, majd ízlés szerint díszítjük tejszínhabbal és friss gyümölcsökkel.
