A tojást a cukorral, a citromhéjjal és egy csipet sóval habosra keverjük. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd az olvasztott vajat. Egy 26 cm átmérőjű kapcsos tortaformát kivajazunk, kilisztezünk, beleöntjük a tésztát, és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük. A sütés után eltávolítjuk a forma kapcsos részét, és a tésztát hűlni hagyjuk.
A krémhez a pudingport kevés tejjel simára keverjük, a maradék tejet a cukorral felforraljuk, majd hozzáadjuk a pudingos keveréket, és 1–2 percig főzzük, amíg besűrűsödik. Amikor kicsit kihűlt, hozzákeverjük a vajat.
A kihűlt tortalap köré visszacsatoljuk a forma peremét, ráöntjük a krémet, elsimítjuk, a tetejét gyümölcsökkel kirakjuk, majd hűtőbe tesszük.
A tortazselét a csomagoláson leírtak szerint elkészítjük, a gyümölcsökre öntjük, majd visszatesszük a tortát a hűtőbe néhány órára.