Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Torta receptek

Vörös bársony torta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vajat, a cukrot és a sót habosra keverjük. Folyamatosan keverve, egyenként hozzáadjuk az egész tojásokat, így egy krémes állagú tésztát kapunk. Ehhez a keverékhez hozzáadjuk a kefirben elkevert ételfestéket, a kakaóport és a vanília aromát. A krémnek pirosnak kell lennie. Ezután fakanállal óvatosan belekeverjük a lisztet, majd hozzáadjuk az ecetben felfuttatott szódabikarbónát is. A […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
lizbetty
Beküldte: 2012.12.06.

Hozzávalók

Krém

Elkészítése

A vajat, a cukrot és a sót habosra keverjük. Folyamatosan keverve, egyenként hozzáadjuk az egész tojásokat, így egy krémes állagú tésztát kapunk. Ehhez a keverékhez hozzáadjuk a kefirben elkevert ételfestéket, a kakaóport és a vanília aromát. A krémnek pirosnak kell lennie.

Ezután fakanállal óvatosan belekeverjük a lisztet, majd hozzáadjuk az ecetben felfuttatott szódabikarbónát is. A kész keveréket kivajazott tortaformába öntjük, és 200 fokon tűpróbáig sütjük.

Amíg a tészta sül, elkészítjük a krémet. A mascarponét, a margarint és a porcukrot habosra keverjük, majd hozzáadjuk a habfixálót. Ezután a habtejszínt kemény habbá verjük, és óvatosan a krémhez keverjük.

A kihűlt tortalapot három részre vágjuk, majd a két középső réteget megkenjük a krém felével. A maradék krémmel bevonjuk a torta tetejét és oldalát, végül tetszés szerint díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak
lizbetty
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is