Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Vad receptek

Nyúlpaprikás bográcsban

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst kisebb darabokra vágjuk. 4 fej vöröshagymát megtisztítunk és kockákra vágjuk, majd egy nagyobb lábosba vagy bográcsba tesszük. Hozzáadjuk a 10 dkg apró csíkokra szelt füstölt szalonnát és 5 evőkanál sertészsírt. A hagymát üvegesre pároljuk, majd megsózzuk és megszórjuk őrölt pirospaprikával. Ezután azonnal hozzákeverjük a húst, fél liter meleg vízzel felengedjük, megsózzuk, borsozzuk, majoránnát […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Regina83
Beküldte: 2012.12.01.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst kisebb darabokra vágjuk. 4 fej vöröshagymát megtisztítunk és kockákra vágjuk, majd egy nagyobb lábosba vagy bográcsba tesszük. Hozzáadjuk a 10 dkg apró csíkokra szelt füstölt szalonnát és 5 evőkanál sertészsírt. A hagymát üvegesre pároljuk, majd megsózzuk és megszórjuk őrölt pirospaprikával.

Ezután azonnal hozzákeverjük a húst, fél liter meleg vízzel felengedjük, megsózzuk, borsozzuk, majoránnát adunk hozzá, és fél dl vörösbort öntünk bele, hogy a hús ne essen szét főzés közben. Az egészet fedő alatt főzzük.

Amikor a hús megpuhult, beleszelünk 5-6 gerezd fokhagymát, hozzáadunk egy kockára vágott zöldpaprikát és 2 meghámozott, apróra szelt paradicsomot. Még pár percig főzzük, amíg minden jól összeérik.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Regina83
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is