Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Vad receptek

Pörkölt vadhúsból

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2000 g vadhús 1000 g lapocka 4 hagyma 2 csomag fűszerkeverék (gulyás) zsír knédli Elkészítése: A vöröshagymát kisebb kockára, a húst nagyobb kockára vágjuk. Kevés zsíron kuktában megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a kockára vágott húst és megpörköljük. Ha már levet ereszt a hús, felengedjük annyi vízzel ami ellepi. Hozzáadjuk a fűszerkeveréket és lezárjuk a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
55 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2015.01.28.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2000 g vadhús
  • 1000 g lapocka
  • 4 hagyma
  • 2 csomag fűszerkeverék (gulyás)
  • zsír
  • knédli


Elkészítése:

A vöröshagymát kisebb kockára, a húst nagyobb kockára vágjuk. Kevés zsíron kuktában megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a kockára vágott húst és megpörköljük.

Ha már levet ereszt a hús, felengedjük annyi vízzel ami ellepi. Hozzáadjuk a fűszerkeveréket és lezárjuk a kuktát. Sípolástól számítva kb. 40 percet főzzük. Knédlivel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is