Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Vörösboros vaddisznóragu recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg vaddisznó apróhús
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 10 dkg gomba
  • 2 dl vörösbor
  • só
  • bors
  • szegfűbors
  • borókabogyó
  • rozmaring
  • 1 púpos tk liszt


Elkészítése:

A vadhúst előkészítjük, jól megmossuk.

A hagymákat üvegesre pároljuk, majd a hússal, fűszerekkel jól összefőzzük. Amikor már elfőtte a levét, akkor adjuk hozzá a gombát és a vörösbort. Amikor az alkohol kiforr belőle, akkor 1 dl vizet kikeverjük a liszttel és a raguhoz öntjük. Összefőzzük és párolt rizzsel tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/vad-receptek/vorosboros-vaddisznoragu/