Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Kinder bueno

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Tetejére: tejszínhab (habporból is jó)A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Egy közepes tepsit (kb 28*35 cm) sütőpapírral bélelünk. A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá felverjük, majd belekeverjük az olajat. A liszthez hozzáadjuk a morzsát és a sütőport, majd óvatosan beleforgatjuk a habba. Az elkészült masszát a tepsibe öntjük, megszórjuk a dióval, majd betoljuk a sütőbe. Kb […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2012.04.03.

Tészta

Krém

Hozzávalók

Elkészítése

Tetejére: tejszínhab (habporból is jó)A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Egy közepes tepsit (kb 28*35 cm) sütőpapírral bélelünk.

A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá felverjük, majd belekeverjük az olajat. A liszthez hozzáadjuk a morzsát és a sütőport, majd óvatosan beleforgatjuk a habba.

Az elkészült masszát a tepsibe öntjük, megszórjuk a dióval, majd betoljuk a sütőbe. Kb 30-35 perc alatt készre sütjük (tűpróbát végezzünk!).

A még forró tésztát megkenjük mogyorókrémmel.

A tejből, a tojássárgákból, a cukorból, a pudingból, a lisztből sűrű krémet főzünk. Az egyik felébe belekeverjük a megolvasztott csokit, majd kihűtjük.

A margarint két részre osztjuk, majd belekeverjük a krémekbe.

A tésztára kenjük a sárga krémet, rá a tejbe áztatott háztartási kekszet, majd rá a barna krémet és a tetejére a habot.

Pár óra állás után szeletelhető is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Drága Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is