Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát meghámozzuk és kockákra vágjuk. A kicsumázott paprikát és a paradicsomot is kis kockákra vágjuk. A húst felszeleteljük, majd kicsi, nagyjából 2*2 cm-es kockákra vágjuk. A hagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a húst és együtt pirítjuk addig, amíg a hús kifehéredik és levet ereszt. Hozzáadjuk a köménymagot, a sót, a borsot, a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2018.12.11.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát meghámozzuk és kockákra vágjuk. A kicsumázott paprikát és a paradicsomot is kis kockákra vágjuk.

A húst felszeleteljük, majd kicsi, nagyjából 2*2 cm-es kockákra vágjuk.

A hagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a húst és együtt pirítjuk addig, amíg a hús kifehéredik és levet ereszt.

Hozzáadjuk a köménymagot, a sót, a borsot, a majoránnát és az őrölt paprikát, majd a kockákra vágott paprikát és a paradicsomot, a zúzott fokhagymát és a babérlevelet. Összekeverjük és felöntjük vízzel úgy, hogy bőven ellepje.

Fedő alatt főzzük nagyjából 30 percen át, amíg a hús félig megpuhul.

Ezután hozzáadjuk az átmosott és lecsepegtetett savanyú káposztát. Összekeverjük és felöntjük vízzel úgy, hogy épp a tetejéig érjen.

Még 40-50 percen át főzzük fedő alatt, amíg a káposzta is megpuhul.

A tejfölt a liszttel elkeverjük, vízzel hígítjuk és behabarjuk vele az ételt.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is