Elkészítése
A hagymát meghámozzuk és kockákra vágjuk. A kicsumázott paprikát és a paradicsomot is kis kockákra vágjuk.
A húst felszeleteljük, majd kicsi, nagyjából 2*2 cm-es kockákra vágjuk.
A hagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a húst és együtt pirítjuk addig, amíg a hús kifehéredik és levet ereszt.
Hozzáadjuk a köménymagot, a sót, a borsot, a majoránnát és az őrölt paprikát, majd a kockákra vágott paprikát és a paradicsomot, a zúzott fokhagymát és a babérlevelet. Összekeverjük és felöntjük vízzel úgy, hogy bőven ellepje.
Fedő alatt főzzük nagyjából 30 percen át, amíg a hús félig megpuhul.
Ezután hozzáadjuk az átmosott és lecsepegtetett savanyú káposztát. Összekeverjük és felöntjük vízzel úgy, hogy épp a tetejéig érjen.
Még 40-50 percen át főzzük fedő alatt, amíg a káposzta is megpuhul.
A tejfölt a liszttel elkeverjük, vízzel hígítjuk és behabarjuk vele az ételt.










