Elkészítése
A lisztbe belekeverjük a kakaóport, a sütőport, a porcukrot, majd hozzáadjuk a tojásokat és az olvasztott (de már nem meleg) margarint. Az egészet jól összedolgozzuk, gyúrjuk.
Egy lágy, de nem ragacsos tésztát kapunk, amit folpackba csomagolunk és betesszük a hűtőbe, amíg a túrókrémet elkészítjük.
A túróhoz adjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot, a pudingport, a tojások sárgáját és az olvasztott margarint. Egy botmixerrel jól összekeverjük (pépesítjük).
A tésztát kivesszük a hűtőből és átgyúrjuk, majd egy nagyobb és egy kisebb részre vágjuk (kb 1/3-2/3 arányban).
Lisztezett felületen a nagyobb tésztát tepsi nagyságúra kinyújtjuk (30*33 cm) és a sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. Erre egyenletesen rásimítjuk a túrókrémet. A kisebb tésztát vékonyra (kb 2-3 mm) kinyújtjuk és három különböző méretű pohárral kiszaggatjuk. A krémtúró tetejére tetszőlegesen ráhelyezzük a kiszaggatott köröket.
Előmelegített sütőben 180 fokon kb 40-45 percig sütjük.
Mikor kihűlt szép, egyforma kockákra felvágjuk.









