Elkészítése
Tészta:
A tojásfehérjéket a cukorral felverjük, majd hozzáadjuk az olajat, a sütőporos lisztet és a zsemlemorzsát.
Vajazott, lisztezett tepsibe (kb 25*35 cm) öntjük. Megszórjuk a darabokra vágott dióval és megsütjük 180 fokon kb 30 perc alatt.
Még melegen mogyorókrémet csepegtetünk rá.
Vaníliás krém:
A tojássárgákat elkeverjük a vaníliás pudingporral, a liszttel, a tejből kicsit elvéve simára keverjük. A többi tejet a cukorral felforraljuk, majd a tojássárgás masszát hozzáöntjük és folyamatos keverés mellett besűrítjük.
Hozzáadjuk a margarint és egyneművé verjük.
Csokis krém:
Ugyanígy elkészítjük az étcsokis krémet. Mindkét krémet kihűtjük.
Összeállítás:
A kihűlt tészta tetejére kenjük a sárga krémet. Minden egyes kekszet tejben megforgatunk és a sárga krém tetejére pakoljuk, hogy az egészet befedje, majd a barna krémet simítjuk a kekszre.
A tejszínt kevés cukorral felverjük, habzsákba vagy kis nylonba tesszük. Sarkán lyukat vágunk, majd a habbal hullámosan körbedíszítjük, végül olvasztott csokival csorgatjuk.
Pár órára hűtőbe tesszük szeletelés előtt.









