Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Brassói

Egytálételek

Brassói aprópecsenye jó fokhagymásan

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst kis darabokra vágjuk. A hagymát karikázzuk és olajban megfonnyasztjuk. Amikor világosbarna, akkor hozzáadjuk a húst, jól átforgatjuk vele, amíg kifehéredik. Öntünk alá kevés vizet, fűszerezzük sóval, borssal és beletesszük az aprított fokhagymát is. A majoránnát csak akkor adjuk hozzá, amikor már majdnem kész van a hús. Fedő alatt pároljuk, mindig kevés vizet öntve […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Alexandra1234
Beküldte: 2019.12.03.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst kis darabokra vágjuk.

A hagymát karikázzuk és olajban megfonnyasztjuk. Amikor világosbarna, akkor hozzáadjuk a húst, jól átforgatjuk vele, amíg kifehéredik.

Öntünk alá kevés vizet, fűszerezzük sóval, borssal és beletesszük az aprított fokhagymát is.

A majoránnát csak akkor adjuk hozzá, amikor már majdnem kész van a hús. Fedő alatt pároljuk, mindig kevés vizet öntve alá. Amikor már majdnem puha, hozzáadjuk a majoránnát is.

A krumplit kockára vágjuk és olajban kisütjük.

Tálalásnál a tányérra szedjük a sült krumplit és a közepére halmozzuk a finom, szaftos húst, majd a tányéron keverjük össze.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Alexandra1234
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is