Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gombóc levesek

Leves receptek

Kolbászhúsos gombóc leves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kolbászhúsból formázzunk kisebb gombócokat, majd kevés zsiradékon pirítsuk körül. A megpirult kolbászgolyókat vegyük ki egy tányérra, majd a kisülő zsírban dinszteljük meg az apróra vágott hagymát. A dinsztelt hagymához adjuk hozzá a fűszerpaprikát, majd keverjük el. A hagymás alapra rakjuk rá a burgonyát és a gombócokat. Adjuk hozzá az alaplevet, majd főzzünk puhára mindent. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.12.02.

Hozzávalók

Habaráshoz

Elkészítése

A kolbászhúsból formázzunk kisebb gombócokat, majd kevés zsiradékon pirítsuk körül.

A megpirult kolbászgolyókat vegyük ki egy tányérra, majd a kisülő zsírban dinszteljük meg az apróra vágott hagymát.

A dinsztelt hagymához adjuk hozzá a fűszerpaprikát, majd keverjük el.

A hagymás alapra rakjuk rá a burgonyát és a gombócokat.

Adjuk hozzá az alaplevet, majd főzzünk puhára mindent.

A tejfölben keverjük el a lisztet, majd habarjuk be vele a levest.

Az elkészült levest szükség szerint ízesítsük még sóval, borssal, majd forrón tálaljuk tejföllel meglocsolva.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tél Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is